Skip to main content

ELS INICIS

Tot va començar a l’aula oberta de l’Institut de Moià, quan en Jordi Ramos va tenir l’oportunitat de fer pràctiques laborals. Entre les opcions que se li van presentar, va decidir treballar en una pizzeria. Aquesta oportunitat es va materialitzar en una beca que va durar un any sencer. L’experiència va marcar un punt d’inflexió que el va conduir cap al món de la cuina amb una passió renovada.

Un cop les pràctiques van acabar, la pizzeria li va presentar l’opció de quedar-s’hi a treballar de manera indefinida. Després d’un any aprenent, en Jordi, amb la valentia característica d’un jove de només 17 anys, va decidir canviar el guió de la seva vida per començar una aventura emprenedora perseguint la seva vocació.

Des del garatge de casa seva, a L’Estany, va començar el seu projecte. Amb un forn de llenya portàtil costejat amb els seus estalvis, va donar els primers passos cap a la creació del que seria JR Pizzes, una part inseparable del Moianès.

LES PRIMERES COMANDES

En els primers compassos d’aquesta emocionant aventura, en el garatge de casa va esdevenir un petit santuari de creativitat i sabor. La família i els amics es van convertir en els primers clients.

No va trigar gaire, en uns pocs mesos, en Jordi va atreure l’atenció de la botiguera local del poble d’Estany. L’oferta d’incloure les seves pizzes a la botiga va marcar un punt d’inflexió, creant l’espai perfecte per a una expansió emocionant. Les comandes van començar a créixer i la comunitat va respondre de manera positiva.

En aquest mateix moment, en una fira del poble, en Jordi va coincidir amb una persona que organitzava fires arreu de Catalunya. Aquesta trobada va obrir noves oportunitats. El món de les fires es va obrir davant seu, permetent innovació i noves creacions culinàries, que guanyaven reconeixement i seguidors, construint cada cop més els fonaments de JR Pizzes i la seva presència en el món gastronòmic de la comarca del Moianès.

LA DECISIÓ

Mentre en Jordi assistia a diferents fires a l’hora que ho compaginava amb un treball regular, un gir inesperat va agitar les seves expectatives. La botiguera de l’Estany, una part important dels inicis de JR Pizzes, va decidir tancar el seu negoci. Havia arribat el moment de prendre una decisió crucial: continuar conciliant la seva passió per les pizzes amb el seu treball, o abraçar totalment la seva vocació.

Enmig d’aquesta reflexió, un dia, conduint, en Jordi es va perdre. Aquest moment es va convertir en una metàfora de les seves pròpies incerteses i dubtes. Es va obrir un espai per a la introspecció profunda. Després de ponderar diferents opcions, s’havia decidit: continuaria lluitant per la seva passió. 

A l’agost de 2017, la proposta de traspàs d’un local a Castellterçol va sorgir com un raig d’esperança. Aquest local es convertiria en la primera materialització del projecte JR Pizzes. Finalment, el 17 de novembre del 2017, en Jordi va tancar l’etapa que havia començat al garatge de casa i va fer un pas audaç: deixar la feina en la qual treballava per dedicar-se de ple i a jornada completa al local de Castellterçol.

Els primers mesos a Castellterçol van ser difícils, començar un negoci és complicat i la joventut i al falta d’experiència pesen. Sense saber com rendibilitzar l’empresa, JR Pizzes va tenir un mecenes: en qualitat de gestor i inversor privat, va apostar pel negoci, impulsant JR Pizzes fins al punt de poder obrir un nou establiment a Moià el gener de 2020.

En l’actualitat i des dels dos establiments, JR Pizzes aposta per productes de proximitat, sostenibilitat, qualitat i el més important, la satisfacció dels seus clients, l’actiu més preuat.

Qualitat i proximitat. 

Qualitat i proximitat. 

Qualitat i proximitat. 

Qualitat i proximitat. 

Qualitat i proximitat. 

Qualitat i proximitat.